Jag flyttar! Så hittade jag flyttfirma i Göteborg

Efter många om och men har det blivit så att jag flyttar till Göteborg! Jag har nämligen hittat nytt jobb som jag börjar på nu under våren. Det ska bli kul att flytta till en ny stad och få lite förändringar i livet!

Även om jag tycker det ska bli kul när jag väl har flyttat, så ser jag inte fram emot just flyttningen. Eller, nu gör jag, för jag har hittat en bra flyttfirma i Göteborg som kommer ta hand om allt det praktiska – hur smidigt?

Jag orkar inte flytta själv – flyttfirma blev det!

Jag tycker det är jobbigt att flytta – rensa, packa ner, slänga, städa, flytta etc. Det är mycket jobb och det tar min energi. Därför har jag valt att anlita en flyttfirma till att ta hand om flyttningen åt mig. En flyttfirma kan hjälpa till med att planera och organisera allt så att flytten kan gå smidigt och stressfritt.

Flyttfirmor har erfarenhet och kunskap om flyttningar och kan säkerställa att allting sker tillräckligt snabbt och säkert.

Hur jag bokade en flyttfirma i Göteborg

Det var ganska enkelt! För att boka en flyttfirma i Göteborg började jag med att undersöka olika företag som erbjuder tjänster i mitt område. Jag kollade deras hemsidor, läste vilka tjänster de erbjuder, jämförde priser och spanade in recensioner och omdömen. Sen kontaktade jag den flyttfirman jag tyckte var mest pålitlig och prisvärd.

Jag sparar både tid och pengar genom att anlita en flyttfirma i Göteborg

Flyttfirman i Göteborg hjälper mig att spara både tid och pengar. De tar hand om allt från transporten av mina saker till bästa pris till att minska stressen som uppstår under ett flytt. Så om du letar efter ett billigt och enkelt sätt att flytta, är att anlita en flyttfirma i Göteborg ett utmärkt val!

Det kostade mindre än jag trodde att anlita en flyttfirma!

Priserna för att anlita en flyttfirma varierar och det beror på vilken typ av tjänster du behöver och hur stor flytt du behöver göra. Det bästa sättet att få ett exakt pris är att kontakta några olika företag och be om ett pris. Det kan också vara en bra idé att läsa omdömen och jämföra priser innan du bestämmer dig. Jag blev positivt överraskat över priset jag fick!

Använd RUT-avdrag till flytthjälp

Med hjälp av RUT-avdrag kan du som privatperson få ett skattereduktion av arbetskostnaden vid flytt. För att dra nytta av RUT-avdrag måste du anlita ett RUT-registrerat företag, som Lindome Flytt. Med detta avdrag kan man dra av 50% av arbetskostnaden vid skatteåret, upp till max 50 000kr per person och år. Avdraget är kopplat till en person och inte till ett företag, så man måste ha personnummer för att dra nytta av det. Det är viktigt att komma ihåg att det inte är möjligt att få RUT-avdraget om man inte använder ett RUT-registrerat företag. Hos rutavdrag.se kan du läsa mer om reglerna kring RUT-avdrag när du anlitar flyttfirma.

Lycka till med flytten!