Härlig sommar & en ännu härligare höst!

Sommaren är förbi, och jag har haft det fantastiskt. En blandad sommar rent vädermässigt, men helt klart en sommar att minnas. Trots ett väder med ren skitsofreni har jag gjort många olika och roliga aktiviteter.

En aktivitet som jag verkligen vill rekommendera är Spikeball! Har aldrig tidigare spelat det, men gjorde det för första gången på midsommar och har spelat det varje dag sen dess. Spela det!!!

Annars är ju hösten på ingång och jag måste verkligen få igång motivationen och ska satsa för fullt på mitt nya kontor som ska inredas. Har kikat på en hel del kontorsmöbler, bland annat på kontorsmobler.me som verkar ha ett stort och varierat utbud av kontorsmöbler online. Helt i min smak!

Så nu får vi se när vi hörs nästa gång, men annars vet ni ju var ni hittar mig – Insta is the shit!