Fina detaljer i badrummet

Något jag verkligen fått upp ögonen på senaste tiden är inredningsdetaljer i badrum. Vi har superfina och fräscha badrum nu eftersom huset är helt nybyggt, men jag tycker att det lätt blir ett stelt och uttryckslöst rum. Därför är det perfekt med snygga inredningsdetaljer som lyfter hela rummet. Tänkte visa vad jag precis klickade hem!

Handdukar från Missoni

Missoni måste göra världens finaste handdukar. I alla fall om du frågar mig. De kostar en del men jag tycker att de är värda varenda liten krona! Jag köpte två små och två stora handduakar! Klickade hem handdukarna från Länna Möbler .

Tvålpump och matchande tandborstmugg

Köpte en sån här vit tvålpump med matchande tandborstmugg. Kommer inte ihåg vart jag köpte dem nu, men tyckte att de var lite fina.

Doftljus

Självklart blev det också ett doftljus från Voluspa.  Voluspa har verkligen de absolut bästa doftljusen, och dessutom luktar de hur gott som helst!