Sovrummet

Min sambo blir snart galen på mig. Det enda jag tänker på är inredning. Jag vill inreda ALLT nu på en gång men det vill inte min sambo, vilket gör det hela lite klurigare. Men han vill ju alltid göra mig nöjd, så jag får oftast som jag vill tillslut. När jag väl har bestämt mig vet han att det är omöjligt att stoppa mig. Jag blir som en ångvält som väller fram i en hejdundrande fart.

I alla fall, det jag har fastnat för just nu är sovrumsinredning. Jag vill köpa ny säng och nya sängbord framförallt. Jag tror att det hade blivit så fint. Nu har vi en mörk säng men jag vill ha en ljusgrå, det kommer göra att hela rummet blir så mycket ljusare!!

Jag har spanat in den här sängen :

Den är verkligen superfin! Men har inte riktigt fått med mig sambon, för sängen kostar 33.000:-. Dock tycker jag inte att det är så farligt ändå med tanke på att det är 25 års garanti på sängen och dessutom spenderar man så mycket tid i sin säng att man borde lägga lite extra pengar på den!

Sen har jag kikat på de här sängborden:

Visst är dom superfina? Tänk dig två såna sängbord tillsammans med den gråa sängen! Det hade blivit så fint.Var beredda på att det blir en hel del inredning här framöver. Funderar på att göra ett inlägg per rum i huset och berätta lite hur jag vill inreda m.m. Ungefär som det här inlägget med sängen och sängborden, men vi får se. Jag har inte riktigt bestämt mig än.

Vi hörs snart igen!